FANtv-nl-logo-mobile

Draag net als Dennis veiligheidsschoenen

Doe-het-zelven is populair. Steeds meer mensen gaan in huis aan de slag. Bescherming is altijd belangrijk bij klussen en verbouwen.Of het nu gaat om een kleine of grotere verbouwing. Het dragen van de juiste beschermingsmiddelen voorkomt ongevallen.Beschermingsmiddelen
Dan moet je denken aan handschoenen, een helm en veiligheidsschoenen. Die moeten natuurlijk goed draag- en werkbaar zijn tijdens het doe-het-zelven. Daarom loopt Dennis altijd op Grisport, een moderne schoen die is gebaseerd op Italiaans design. De stalen neus biedt voldoende bescherming tegen vallende voorwerpen en in de zool zit een stalen plaat die voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool heen in je voet kunnen komen. Bij sommige modellen zorgt een speciaal membraan ervoor dat de voet droog blijft, omdat de voet kan blijven ademen.


Comfort en pasvorm
Met al die stroeve materialen zou je denken dat de schoen niet al te soepel loopt. Het tegendeel is waar, want hij is gebaseerd op een bergwandelschoen. Die moet natuurlijk goed zitten. Dat komt ook door de schokdemping in de hak en de bescherming en ondersteuning van de hiel, het zogenaamde Heel Support System.


Kunststof
Alle Grisport schoenen voldoen aan Europese veiligheidsnormen en worden steeds verder ontwikkeld. Binnenkort komen modellen op de markt die zijn voorzien van kunststof neuzen en tussenzolen en daardoor nog lichter zijn.


Klus in Bedrijf
Wil je Dennis ontmoeten? Van 3 t/m 5 april tijdens de beurs Klus in Bedrijf 2008 in de Evenementenhal in Gorinchem kun je hem alles vragen over de werkschoenen van Grisport en het belang van veiligheid tijdens het klussen.


De veiligheidsschoenen van Grisport zijn overal in Nederland verkrijgbaar, in de maten 36 t/m 48.

Vergelijkbare artikelen