FANtv-nl-logo-mobile

Leitmotiv design meubelen en lampen

Op zoek naar origineel klein meubilair of verlichting? Kijk dan eens naar de collectie van Leitmotiv. Hierin vind je unieke designmeubelen en designlampen.

Leitmotiv is in 1980 gestart als designer winkel in Amsterdam. In deze winkel kregen designers de kans kregen hun ideeën om te zetten in echte producten. Present Time heeft Leitmotiv in 1999 overgenomen toen de verkopen van design lampen snel begonnen te stijgen.

leitmotiv

De producten van Leitmotiv reflecteren de sterke en tijdloze elementen van een alledaagse collectie. Men is vaak blij verrast bij het zien van Leitmotiv producten. Door de combinatie van gedurfde en praktische producten ontstaat er een uniek ontwerp.

Leitmotiv was altijd een design merk met producten die varieerde van theelicht houders tot klein meubilair, maar tegenwoordig heeft Leitmotiv zich gericht op klein meubilair en verlichting. Leitmotiv heeft een unieke selectie lampen, zoals design hanglampen en design vloerlampen maar ook bijzettafels, kandelaars en ventilatoren horen daarbij.

Kijk hier voor de collectie van Leitmotiv

Tags: meubels, lampen, design

Vergelijkbare artikelen