FANtv-nl-logo-mobile

Het huis van Dennis is af

Dennis is ruim een jaar geleden met zijn gezin in een stacaravan gaan wonen om een eigen huis te bouwen. Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn.Woonkamer
De woonkamer van Dennis heeft een grote eettafel, waar je gezellig met de kinderen of familie en vrienden gezellig kunnen eten. De tafel is gemaakt van oude planken, aan de ene kant staan de eetstoelen met aan de andere kant een bankje dat weer praktisch is voor de kinderen.De sfeer van de woonkamer is eigenlijk een beetje hetzelfde als dat van Dennis' slaapkamer, alleen dan met meer wit- en grijstinten gecombineerd met natuurlijke materialen. maar ondanks de koele tinten, is het toch een gezellige ruimte waarvan de warmte afstraalt.Vide
De vide is echt een gezellige zithoek geworden. Deze ruimte kun je gebruiken om jezelf even terug te trekken zodat je bijvoorbeeld even een boek kunt lezen. De vloer die in de vide is dezelfde als die van de slaapkamer: een PVC vloer met de houtstructuur die je niet alleen ziet, maar ook voelt. De ruimte is afgestemd op de kinderen, daarom worden er veel vrolijke kleurtjes gebruikt.


Het is af
Het is de moeite waard geweest, want het is eindelijk helemaal af. Een voor een werden de kinderkamers, de slaapkamer/studeerkamer van Dennis, de badkamer, de wc, de woonkamer, de keuken en de vide aangepakt.


 Ben je vergeten hoe deze kamers er ook alweer uitzien? Blader hieronder nog eens door de fotoboeken en waan jezelf in het huis van Dennis.


     


  

Vergelijkbare artikelen