FANtv-nl-logo-mobile

Strak en functioneel

Deze ProKlus vindt plaats in het appartement van Bastiaan in Amsterdam. Het appartement krijgt een helemaal nieuwe indeling en wordt strak en functioneel.
Plannen
Een groot deel van de muren en alle deuren wordt weggehaald, precies zoals Bastiaan wilde. Zo ontstaat er een compleet nieuwe indeling. In de grote ruimte aan de voorkant komen koken, werken en relaxen samen met als eyecatchers het vrijstaande ovale keukenblok en het zwevende bureau.


Aan de achterkant komen de doucheruimte en de slaapkamer met aangrenzend zelfs een kleine inloopkast. En voor alles geldt: strak en functioneel.


Ontwerper Martin Bogaers
Het grote brein achter de verbouwing in Amsterdam is interieurontwerper Martin Bogaers. Naast het ontwerpen van interieurs vervaardigt hij zelf ook meubels.


Voordat Martin Bogaers zich toelegde op het ontwerpen van interieurs was hij lange tijd actief als timmerman. Dit en zijn liefde om met zijn handen te werken legden de basis voor Martin om te gaan werken als interieurdesigner.De sterke stem en aanwezigheid van het werk van Bogaers maken het overbodig zijn visie te formuleren of te verklaren. De grote kracht van Martin Bogaers ligt in het feit dat hij zijn ontwerpen zelf kan vervaardigen. Zijn ervaring en vaardigheid als timmerman maken het mogelijk het onpersoonlijke lopende band werk over te slaan.

Vergelijkbare artikelen