FANtv-nl-logo-mobile

Strak, stoer en robuust

Neem een vrijstaand huis, met een lekker stuk grond er om heen. In dit huis speelt zich de volgende ProKlus af. Met als doel: een strak, maar toch ook stoer en robuust huis creëren.De bewoners wonen sinds 1 augustus in dit huis in het rustige Hooglanderveen. Het zal een hele klus worden om van dit huis een strak, licht, open, stoer en robuust geheel te maken, want nu is het nog somber, ingetogen en benauwd. Dit komt vooral door de kleine raampjes in het huis.


  


Geen tierelantijnen
Maar toch gaan de bewoners samen met interieur ontwerper Davey Backx de uitdaging aan om het huis helemaal in hun eigen stijl te krijgen. Dat betekent geen tierelantijnen, geen frutsels, maar een goede basis. Er moeten grote lichtpartijen komen met een gashaard waar je doorheen kunt kijken. Dit zorgt ervoor dat de ruimte gebroken wordt.


De bewoners willen graag een licht huis, dus mogen er niet veel felle kleuren worden gebruikt. Maar om het niet te licht te maken, moeten accessoires voor de kleur zorgen.


  


Aanpassingen
Boven moeten de zachtboard plafonds eruit, de bewoners hopen dat er dan mooie balken tevoorschijn komen. Er is nog geen cv. De douche zit nu in een kast en daar moet een combiketel komen. Ze willen een slaapkamer opofferen om er een badkamer van te maken.


Omdat er twee 2 honden in huis rondlopen, zoeken de bewoners een plavuizen vloer, met vloerverwarming. Ze willen beneden de toilet verplaatsen naar de hal. De trap moet van de hal naar de woonkamer.


Vergelijkbare artikelen