FANtv-nl-logo-mobile

Onthaasten in huis

Een huis is een plaats van rust. Tijdens de hectiek van het dagelijkse leven heb je een plek nodig waar je jezelf even kunt terugtrekken. In deze ProKlus is rust belangrijker dan je denkt.Het huis dat verbouwd wordt is namelijk van 'De Snelste Man van Nederland' Tim Coronel. Zij leven staat in het teken van snelheid, dus is het van belang om af en toe uit deze snelheid te stappen.


  


Rust en snelheid
Maar omdat een interieur steeds meer een verlengstuk van jezelf wordt, komt er toch iets van deze snelheid terug in het ontwerp van het huis. Samen met rust, ontstaat een contrast dat het huis juist speciaal maakt.


Keuken
De keuken krijgt een wit kook/werkeiland met een naadloos geïntegreerde bartafel. Dit kan gebruikt worden voor een snel hapje, maar kan ook dienen als werkplek. Om de keuken warmte en sensitiviteit mee te geven, komt er een diep zwart/bruine kastenwand. Dit is meer een meubel dan een keukenkast.


Boven het kookeiland komt een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting. Een tafel en bijpassende barkrukken zorgen uiteindelijk voor een perfecte balans en integratie in het algehele interieur.


  


Woonkamer
In de woonkamer wordt veel wit gebruikt. Om de tuin aan te laten sluiten op de woonkamer komt er een antracietkleurige vloer in het huis. Om heerlijk te kunnen relaxen en te loungen komt er een comfortabele, gestoffeerde zitcombinatie in de kamer. Om een warme sfeer te creëren komen er wandarmaturen met een gouden interieur. Als raambekleding worden zwarte rolgordijnen met witte shutters gebruikt.


Eerste verdieping
De witte basis wordt boven doorgetrokken en resulteert in een oase van witte rust. Waar beneden nog een antracietkleurige vloer lag, ligt nu een witte vloer. Ook de zwarte hanglampen van beneden hangen hier, maar dan in het wit met een champagnekleur. Deze kleuraccenten zorgen ervoor dat er toch een warme sfeer ontstaat.


  


Badkamer
Het vele wit moet ervoor zorgen dat de bewoners goed uit kunnen rusten. Want deze kleur is net als water erg rustgevend. Daarom komt ook in de badkamer het wit weer terug. Om de relaxbelevenis compleet te maken komt er een bad dat uitgevoerd is met een licht- en aromatherapie. Zo worden alle zintuigen optimaal geprikkeld.

Vergelijkbare artikelen