FANtv-nl-logo-mobile

Kunstkerstbomen online

Online is er een enorme keuze aan kunstkerstbomen. Enkele gespecialiseerde winkels leveren alle soorten kunstkerstbomen, zonder en met verlichting.

Als je een kunstkerstboom koopt wil je geen goedkoop plastic ding, maar een mooie kerstboom die er natuurlijk en echt uitziet. Ga daarom voor één van de kunstkerstbomen van de grote merken. Dit zijn Black Box en Triumph Tree. Voor een wat goedkopere boom kun je terecht bij het merk Everlands.

De beste winkels
Goede online winkels om online een kunstkerstboom te bestellen zijn de Kerstbomenwinkel en de Kerstwinqel. Beide hebben een groot assortiment prachtige kunstkerstbomen, hebben slechts 1 dag levertijd en beide leveren bestellingen boven de 50 euro gratis af in heel Nederland.

kunstkerstbomen online kopen

De beste kunstkerstbomen
Goede kerstbomen zijn mooi vol en zien er natuurgetrouw uit. Het natuurgetrouwe zit hem vooral in de naalden en de schikking van de takken. Een goede kunstkerstboom bevat vaak twee keer zoveel takken als een goedkope kunstboom.

Verlichting
Voor wat betreft de verlichting is er steeds meer mogelijk. Led verlichting heeft ook bij kunstkerstbomen zijn intrede gedaan en is sterk aan te raden in verband met het stroomverbruik. Bij verreweg de meeste kerstbomen met ingebouwde verlichting is Led standaard. Je kunt nog wel kiezen tussen standaard en warm licht of voor multi-color (meerdere kleuren). Kunstkerstbomen waarbij de draden van de verlichting in de tak zijn weggewerkt zijn natuurlijk het mooist om te zien.

Kleuren kunstkerstbomen
Ook op het gebied van kleur is er steeds meer te kiezen. Witte kerstbomen zie je steeds meer evenals de besneeuwde kerstbomen. De laatste categorie is levensechter dan geheel witte modellen.

Modellen kunstkerstbomen
En tot slot zijn er nog de verschillende bomen. Alle populaire soorten kerstboom zijn er als kunstkerstboom Bijvoorbeeld de Kingston Pine, de Stelton, de Milton, de Frasier, de Matterhorn, de Atlanta Pine en natuurlijk de Nordmann.

Kijk bij eerder genoemde winkels voor alle mogelijkheden.

Vergelijkbare artikelen