FANtv-nl-logo-mobile

Top 3 van beste stofzuigers

Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger valt er genoeg te kiezen. Stofzuigers in overvloed! Met stofzak en zonder stofzak. kruimeldieven, steelstofzuigers, robotstofzuigers... Maar wat zijn nu de beste stofzuigers om te kopen?

Stofzuigers die goed schoonmaken en ook betaalbaar zijn. Hier kijken we naar de beste stofzuigers. Heb je een nieuwe stofzuiger nodig? Kijk dan bij de Stofzuigerstore van Coolblue. Daar vind je alle goede stofzuigers tegen lage prijzen. Met veel informatie, onder andere over de voordelen en nadelen van iedere stofzuiger. De stofzuigers worden ook nog gratis thuisbezorgd!

Dit is hun top drie:

Goud: Bosch BGL35MOV20
De Bosch BGL35MOV20 stofzuiger is door de Consumentenbond als best getest. Het is een compacte schoonmaakhulp met een laag energieverbruik en een hoge zuigkracht. Als de vloer iets vuiler is past deze slimme stofzuiger zelf zijn zuigkracht aan. Ook maakt hij maar weinig geluid. Dankzij zijn lage gewicht van slechts 6,4 kilo til je de Bosch BGL35MOV20 makkelijk op om een andere ruimte in huis schoon te gaan maken. Met zijn zachte wielen en meegeleverde parketborstel is deze Bosch stofzuiger zeer geschikt voor harde vloeren.

stofzuiger-bosch

Zilver: Nilfisk Elite P Superior
Ruim behuisd? Dankzij zijn lange snoer heeft de Nilfisk Elite P Superior een actieradius van 13,2 meter. Maar deze Nilfisk heeft meer voordelen ten opzichte van veel andere stofzuigers. Zo beschikt hij over een HEPA 14-filter waardoor deze krachtige 1450 watt stofzuiger heel geschikt is voor mensen met een huismijt-allergie. Op het handsvat zit een afstandsbediening waarmee je af zuigend het vermogen kunt bijstellen.

nilfisk-stofzuiger

Brons: Dirt Devil Infinity Rebel 51
De hoogst genoteerde stofzuiger zonder zak. De Dirt Devil Infinity Rebel 51 is een voordelige maar heel goede zakloze stofzuiger. Deze beschikt over een grote stofbak met een inhoud van 2,5 liter. Deze hoef je dus niet vaak schoon te maken. Deze Dirt Devil blaast dankzij het HEPA 13-filter een schone lucht uit. Als je dit filter eens per maand wast hoef je hem nooit te vervangen. Dankzij de uitschuifbare telescoopbuis wordt je rug ontzien en de ergonomische soft-touch-handgreep biedt extra comfort tijdens het schoonmaken.

dirt-devil-stofzuiger

En zo levert de Stofzuigerstore nog veel meer goede stofzuigers tegen lage prijzen. Deze worden binnen een dag zonder verzendkosten thuisbezorgd. Hou deze site dus in de gaten voor als je een nieuwe stofzuiger nodig hebt.

 

Tags: schoonmaken, stofzuigers