FANtv-nl-logo-mobile

Fossielstenen meubelen van Mesh


Romantisch
Voor de inrichting van de serre was gekozen voor fossielstenen meubelen van Mesh Interieur, stoffen bankstellen en stoelen. De vele accessoires zetten de sfeervolle en romantische sfeer nog eens extra aan.Fossielsteen
Het fossielsteen dat gebruikt is in de meubelen komt uit de Filippijnen. Miljoenen jaren geleden bestond het leven daar uit een rijk scala aan prehistorische flora en fauna. Met het verstrijken van de tijd zijn de resten daarvan onder hoge druk komen te staan. Dit materiaal vormde zich tot grote bergen.


Van het bergmateriaal wordt tegenwoordig brokken gemaakt die in kleine plakjes worden gesneden. Deze plakjes worden op een houten basis ingelegd waarna het meubelstuk wordt afgewerkt met behulp van slijp- en schuurmethodes.Veel toepassingen
Fossielsteen kent vele toepassingen. Zo kun je in de showroom van Mesh Interieur dressoirs, spiegels, etagères, tafels, wandkasten, schouwen, bar en zelfs complete bedden bewonderen van dit bijzondere materiaal.


Naast de uitgebreide collectie fossielstenen meubelen heb je daar ook ruime keuze uit roestvrij stalen, moderne, klassieke, romantische en Italiaanse hoogglans meubelen. De showroom telt ook een zeer brede collectie bankstellen, zowel in leer als in stof.


Keuze genoeg, dus zeker een bezoekje waard!  
 

Vergelijkbare artikelen