FANtv-nl-logo-mobile

Verrassend teak bij the Java Furn

Teak wordt vaak gebruikt in de tuin. Heerlijk grote tuintafels en prachtige luie stoelen waarin je heerlijk van de zon kunt genieten. Maar teak is ook prima binnenshuis te gebruiken.


The Java Furn is gespecialiseerd in meubelen van teakhout. De winkel staat vol voordelig geprijsde meubelen als tijdloze eettafels, stijlvolle salontafels en wandmeubelen in alle formaten. Naast de houten meubelen wil je natuurlijk comfortabel genieten in een bank of fauteuil. Die zijn niet van teak, maar hebben wel dezelfde romantische uitstraling. De zitmeubelen combineren perfect met de natuurlijke kleur van het tropische hardhout.

Eigen productie
Het moederbedrijf van The Java Furn heeft in Indonesië een eigen meubelfabriek, waarbij het benodigde teakhout uitsluitend van teakplantages wordt betrokken. Deze plantages zijn aangelegd voor de productie van hout, waardoor er geen oerbos wordt gekapt. Een tweede groot voordeel is dat de eigen meubelontwerpen snel geproduceerd en geïmporteerd kunnen worden. Na aankoop wordt er meestal binnen een week met eigen transport door heel Nederland geleverd.

Woonaccessoires
Ook kun je bij The Java Furn terecht voor leuke woonaccessoires. Van stijlvolle spiegels en rustieke kaarsen tot kleurige schemerlampjes die elke ruimte kleurrijk kunnen verlichten. In Thuis in Nederland zie je elke week diverse meubelen en accessoires van The Java Furn voorbij komen. De winkel heeft een zeer complete internetshop, waar je je kunt verdiepen in de uitgebreide teak woonwereld.


Kijk voor meer informatie op de website van The Java Furn


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl