FANtv-nl-logo-mobile

Lentethema's voor de tuin

Het voorjaar komt er weer aan. Lang leve de lente! Weer lekker buiten zijn en genieten van vrolijke kleuren en lekkere geuren. Het is tijd om je tuin een nieuwe look te geven.

In de tuin moet weer van alles gebeuren en het weer wordt elke week een beetje beter. Een eenvoudige manier om dat te doen is door te werken met nieuwe accessoires. We kunnen met een sfeervolle tuinhaard of vuurkorf lekker comfortabel tot laat in de avond genieten van een lekker glas wijn en gezellige vrienden.

We kijken hier naar drie echte lente thema's voor de tuin: Hipsy, Classy, Brocante.

Hipsy
IDrie verschillende thema's met allen een heel eigen karakter. Hipsy is de frivole, kleurrijke en vooral vrolijke variant. Door de vrolijke kleuren roze, fuchsia, turkoois en oranje geeft het je een heel energiek gevoel en de vele leuke prints verraden de oorsprong van dit thema: gipsy + hippie = Hipsy. Een mengelmoes van allerlei culturen waarbij niets te gek is.

 

 

Classy
Houd je meer van een strakkere lijnen, vormen en kleuren dan is de lijn rond het thema Classy precies wat je zoekt. Roestvrij staal, aluminium en chroom, gecombineerd met zwart, wit en diverse groentinten geven net dat kleine beetje extra stijl en luxe aan je tuin. De zilverkleurige accessoires geven je moderne tuin een heel robuuste uitstraling.

 

 

Brocante
De romantici onder ons weten natuurlijk heel goed hoe je een klassieke en romantische sfeer creëert. Neem een kijkje in hun huis en je ziet zonder twijfel brokante kenmerken. Het thema Brocante doet, door het gebruik van de kleuren als lichtroze en lichtblauw, je vermoeden dat je aan de mediterrane kust zit. Als je je ogen sluit hoor je de zeewind door het gras wuiven en als je niet oppast waait er wat zand in je kop thee.

 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl