FANtv-nl-logo-mobile

Mosaic Miro: Snel en makkelijk betegelen

Voor het betegelen van keukens en badkamers heb je keus uit vele mogelijkheden. Ingelegde kiezelstenen of mozaïek is één van deze opties. Het leggen is echter een tijdrovende klus.Kiezelsteentjes en mozaïek zijn al eeuwen oud en het geven vaak net iets extra's aan een ruimte, maar om het aan te leggen kost erg veel geduld. Mosaic Miro heeft daar iets op bedacht: matten met daarop stukjes natuursteen passen feilloos in elkaar. Met dit handige legsysteem wordt mozaïek in een keer voor iedereen bereikbaar.


Van deze slijtvaste en weerbestendige natuursteenmatten heb je twee productlijnen. Palladiana zijn matten met een mozaïekmotief met marmer scherven. Je hebt ze in verschillende kleuren en motieven zoals, silva grey, perla grey, monte rosa en meer. De Beachstones zijn met kiezelstenen belegd. Hierbij kunt je onder andere een keuze maken uit tegels met namen als cream, black, of white.
De matten zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Je kunt ze in ieder gewenst patroon naadloos tegen elkaar aan lijmen. Wanneer je ze hebt gelegd, zie je niet meer dat het matten zijn en lijkt het een echte mozaïek vloer of wand welke met de hand stukje voor stukje is aangebracht.


Na het leggen moet je nog wel voegen. Mosaic Miro dient op een harde ondergrond te worden gelegd. Het legsysteem is niet alleen prima geschikt voor vloeren en wanden in badkamers en keukens, maar je kunt ze ook perfect gebruiken voor in de woonkamer, op een terras of balkon.


Kijk voor meer informatie op de webiste van Mosaic Miro


Vergelijkbare artikelen