FANtv-nl-logo-mobile

Decoratietrends tijdens de donkere dagen

Het koele minimalisme heeft plaats gemaakt voor warmer aangeklede interieurs en een nieuwe huiselijkheid. Rijkelijke decoratie met een verhaal voor de donkere dagen.
Lichte barok
Theatrale accenten en rijkelijke accessoires vrolijken de herfst op. Transparante kristallen worden gecombineerd met zwarte exemplaren, waardoor een intieme boudoirsfeer ontstaat. Wees zuinig met kant, franjes en krullen.Intieme tinten
Barokke uitspattingen moet je kaderen in een geheel van neutrale kleuren, waarin wit, zwart en tinten van bruin en taupe een hoofdrol spelen. Experimenteer ook met texturen: 'ruwe' klei, riet, bamboe.


Prints
Meer dan ooit maken prints en patronen de winter rijker en exotischer. Romantische bloemen, art nouveaumotieven en dierenprints verschijnen op textiel en behang, bed- en tafelaccessoires, tot theelichthouders toe.


Champagne
De eindejaarscollecties baden in luxe en daar hoort natuurlijk champagne bij. Die kleur is subtieler dan brons- en goudtinten, maar heeft een even chic effect. De feestelijke woon- en eetkamer zullen bubbelen van klasse.

Vergelijkbare artikelen