FANtv-nl-logo-mobile

De multifunctionele tienerkamer

De slaapkamer voor tieners is de afgelopen jaren erg veranderd. Het is niet alleen een slaapkamer, maar ook een ruimte om huiswerk te maken en om vriendjes en vriendinnetjes te ontvangen.De tienerkamer van nu heeft meerdere functies; huiswerk maken, computeren, gamen, lezen of gewoon gezellig samen zijn met vriendjes en vriendinnetjes. Het is dus belangrijk om daar rekening mee te houden.


Toekomst
Bij het uitkiezen en inrichten van een tienerkamer is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. Het is handig als een kamer als het ware kan meegroeien. Denk aan een bureau, want vanaf 12 jaar moeten de kinderen huiswerk maken. Ook het bed kun je op de groei kiezen. Ga bij het samenstellen van de kamer in ieder geval uit van een basisopstelling die je later kunt uitbouwen tot een gezellige complete tienerkamer.Hoogslaper
Bij Trendhopper kun je kiezen voor verschillende stijlen kinderkamers. De stijl Studio Max heeft een hoogslaper. Dit bed is ideaal als je een kleine kamer hebt. Zo creëer je veel bergruimte onder het bed. Dat kan variëren tot een kledingkast, een boekenkast of zelfs een bureau.


Twijfelaar
In de stijl Studio Jenson kies je voor een twijfelaar. Dit is een grotere ledikant (120x200cm) dan normaal (90x200cm) en is perfect voor de groeiende tiener die geen kinderkamer meer wil. In deze stijl is een rolnachtkastje ook leuk, om in bed te gamen of een boek te lezen.


Veel meer mogelijkheden
Dit zijn natuurlijk niet de enige stijlen waar je bij Trendhopper uit kunt kiezen. Zo heb je de kubussen in de tienerkamer van stijl Studio Box, een typische meidenkamer in de stijl Studio Roosmarijn, een kamer voor jongens én meisjes in de stijl Studio Roommate of je kunt jezelf suf combineren met de stijl Studio Flexa.

Vergelijkbare artikelen