FANtv-nl-logo-mobile

Decoratie voor ieder raam

Gordijnen zijn vaak de blikvangers in huis. Ze geven sfeer en huiselijkheid aan het interieur en praktisch gezien zijn ze ook nog eens warmte- en geluidsisolerend.Of je nou op zoek bent naar vrolijke gordijnen voor de kinderkamer, een hor tegen ongewenst vliegend gespuis, decoratieve vouwgordijnen, trendy paneelgordijnen, zon- en warmtewerende plissés, jaloezieën, rolgordijnen of een praktische zonwering voor een ingewikkelde raamconstructie, bij Decorette vind je voor iedere smaak en functie de juiste oplossing.


Aandachtspunten
Naast kleur en dessin zijn ook eigenschappen als krimp- en kreukgevoeligheid, reactie op luchtvochtigheid en reinigingsvoorschriften belangrijke aandachtspunten bij het uitzoeken van nieuwe gordijnen. De interieuradviseur van Decorette kan je daar alles over vertellen. Ook komt hij vooraf bij je thuis de maten opnemen, laat alles op maat maken en hangt het - als je dat wilt – ook nog voor je op.


  


Ruim 1500 gordijnstoffen
Je kunt bij Decorette kiezen uit ruim 1500 verschillende gordijnstoffen. Naast de bekende merken zoals Kobé, Eijffinger, Toppoint en Interplan kun je ook kiezen uit de Decorette huiscollectie. Dit zijn stoffen in prachtige dessins en kleuren, die exclusief voor Decorette ontworpen zijn.


Woonvoordeel
Welke kleur ´t ook wordt, je krijgt nu 25% korting op Decorette gordijnstoffen, vouw- en paneelgordijnen.* Loop gewoon even binnen bij het dichtstbijzijnde Decorette woonatelier voor een vrijblijvend ongewoonadvies. En laat je verrassen door gewaagde combinaties van kleuren, stoffen en dessins!


* Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel. Deze aanbieding is geldig van 29 oktober t/m 17 november 2007.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl