FANtv-nl-logo-mobile

Voel de herfst met kaarsen!

Buiten wordt het kouder, dus is het weer tijd om je huis warm en sfeervol te maken. En wat past er nou beter bij een sfeervol interieur dan kaarsen, veel kaarsen.Nature
De serie Nature voert je mee naar een betoverend woud. De inspiratie voor de prints op de rustiek kaarsen komt namelijk voort uit een wandeling door een prachtig herfstbos. Takken, bladeren en vogels in goudprint voeren je mee in een sprookje. Ook de basiskleuren van deze serie, zwart, wit en mosgroen, kom je tegen in het bos. Violet, de kleur van een afgevallen herfstblad, wordt toegevoegd als accentkleur.


  


Mystique
Mystique is ontwikkeld om je zintuigen te prikkelen. De serie is uitgevoerd in drie warme herfstkleuren: rood, oranje en violet. Drie betoverende kleuren die warmte en sfeer brengen. De stompkaarsen zijn bedrukt met twee trendy motieven. Aan deze serie is tevens een gevuld glas toegevoegd.


Nieuw dit najaar is het combineren van rustiek kaarsen met kleurrijke, gladde stompkaarsen in allerlei vormen. Het lijkt een onverwachte combinatie, maar door het gebruik van verschillende materialen, oppervlakken en vormen geeft het vaak een verrassend effect aan je interieur.


  

Vergelijkbare artikelen