FANtv-nl-logo-mobile

Geef je huis de Crestron touch

Zie je het voor je? Met een druk op de knop sluit je de gordijnen en met een andere knop steek je de open haard aan. Het lijkt een droom, maar met Crestron kan het echt!Het huis van morgen bestaat nu al en het wordt je binnen handbereik gebracht door Crestron. De systemen die Crestron ontwikkelt zijn niet alleen in staat om verschillende technologieën te integreren, maar ook feilloos te bedienen. Uiteraard denk je dan meteen aan een home theater, het summum van beeld en klank. Maar er is zoveel meer. Alles staat in het teken van jouw comfort: het regelen van verwarming, airconditioning, de temperatuur van het water, de beveiliging van uw woning. En elk systeem is uitgekiend in functie van je behoeften en je manier van leven. De enige beperkingen zijn je fantasie en budget.


Kunstwerk
Een belangrijk aspect van de extra's in de thuisautomatisering van tegenwoordig is dat deze er ook naar uit moeten zien; we spenderen allemaal veel tijd en moeite aan het verbeteren van onze huizen en het ontwerpen van de gewenste inrichting. Daarom heeft Crestron veel moeite gedaan om een serie aantrekkelijke touchpanels te ontwerpen, die naast de verbluffende eenvoud in gebruik, ook slank en stijlvol zijn en verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen. Eigenlijk is het bedieningspaneel zelf een kunstwerk!

Total Home Technology
Onlangs heeft Crestron Adagio geïntroduceerd, een nieuwe serie entry-level entertainmentproducten voor thuis die een uitstekende prestatie combineren met eenvoud in gebruik. Speciaal gericht op consumenten die voor het eerst het pad van multiroom-audio en home entertainment betreden, is Adagio betaalbaar en behoeft het geen programmering; de perfecte introductie tot de award-winnende Total Home Technology-oplossingen van Crestron. Door middel van de ingebouwde controleprocessor kan je er gefaseerd vele automatisatieoplossingen aan koppelen.Wat begint als een eenvoudig muziekdistributiesysteem kan dus dankzij Crestron uitgroeien tot volledige thuisautomatisatisering.

Vergelijkbare artikelen