FANtv-nl-logo-mobile

In de ban van shutters

Ben jij ook al in de ban van shutters? Deze houten binnenluiken zijn Nederland aardig aan het veroveren.Niet zo gek, want shutters zijn bijzonder sfeervol, enorm praktisch en ze bieden je alle privacy.


Shutters bestaan uit één of meerdere panelen waarin lamellen bevestigd zijn. De lamellen kunnen op en neer bewegen, waardoor je de hoeveelheid lichtinval en privacy kunt regelen. Jasno shutters worden helemaal op maat gemaakt. Je kunt onder meer kiezen uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsmechanismen. Hierdoor kun je de shutters qua uitstraling perfect laten aansluiten bij je interieur. Jasno levert alle shutters standaard met verzonken scharnieren. Dit geeft ze een super strak uiterlijk.


  


Badkamer
Shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ze kunnen ook dienen als afscheiding van twee ruimten of als deur in een kastenwand. Je kunt ze bovendien zonder problemen toepassen in de badkamer of bij het zwembad.


Bijzondere vormen
Schuin, rond, getoogd of zelfs zeshoekig… Shutters zijn de ideale oplossing voor ramen met afwijkende vormen. De bijzondere vorm van je raam blijft zichtbaar en je krijgt toch de gewenste privacy. Ook bij draaikiepramen kunnen shutters op of voor het raam worden gemonteerd.Nieuw: de Jasno Remote shutter
Sinds kort zijn Jasno shutters ook leverbaar met elektrisch verstelbare lamellen. Met een afstandsbediening zet je ze automatisch in de gewenste stand. Ideaal voor ramen waar je moeilijk bij kunt. Of gewoon voor een stukje extra comfort.

Vergelijkbare artikelen