FANtv-nl-logo-mobile

Ieder zijn eigen meubel

Een meubel uitkiezen is heel persoonlijk. Je kiest je eigen afmeting, materialen en de kleuren. Jij moet immers elke dag tegen de meubels aankijken.Door meubelen vanuit je eigen gevoel samen te stellen, creeer je in je eigen huis een gevoel van ultieme vrijheid. Omdat je zelf de sfeer te bepaalt, wordt de inrichting een onderdeel van je eigen leven. Kwaliteit is daarbij een belangrijke voorwaarde, maar daarbij gaan er natuurlijk ook dingen op gevoel.Persoonlijke vertaling
Topform meubelen kennen naast de functionele eigenschappen een originele vormgeving waarbij duurzaamheid en goed gekozen materialen uitgangspunten zijn. Verschillende, internationaal bekende, ontwerpers hebben hun persoonlijke vertaling gegeven aan de speciaal voor Topform ontwikkelde modellen. Iedere persoon vanuit zijn eigen designachtergrond en basisdiscipline.


Dit kan betrekking hebben op primair vormgeving, hout en metaal, kunststof en glas, stoffen en leer. Er is gekozen voor vriendelijke materialen, mooie kleuren of een slimme aanvulling op een basisontwerp waardoor je een Topform meubel kunt afstemmen op je geheel eigen beleving.


  


Kwaliteit
De designers werken nauw samen met de andere mensen van Topform, zoals de industrieel ontwerpers en technisch tekenaars. Zij vertalen ideeën van ontwerpers naar goed doordachte meubelen, die daarna vervaardigd worden volgens hoge kwaliteitseisen. Daarnaast maakt Topform gebruik van de deskundigheid van gerenommeerde toeleveranciers met jarenlange ervaring.


Voor de stoffering van de banken, fauteuils en stoelen wordt samengewerkt met bekende stoffen- en leerfabrikanten. Hierdoor kan Topform optimale kwaliteit garanderen en wordt het mogelijk om zorgeloos te genieten van persoonlijke woonoplossingen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl