FANtv-nl-logo-mobile

Altijd een leuk cadeau

Moet er een ander behangetje op de muur, of wil je graag nieuwe gordijnen langs de ramen? Ga maar lekker aan de slag in en rond het huis, want jouw Your Gift-card betaalt.Ken je iemand die net is verhuisd of gaat hij of zij zijn huis opknappen? Zulke mensen hebben altijd veel nodig. Behang, gordijnen, vloerbedekking, noem maar op. Maar om nou behang of gordijnen cadeau te geven? Dat is wel erg persoonlijk en trouwens ook wel een duur cadeau.


Smaak
Iedereen heeft een eigen smaak bij het inrichten van zijn woning, dus kun je de materialen beter zelf laten uitzoeken. Natuurlijk mogen de cadeaus gewoon geruild worden, maar het kan ook anders.


Pinpas zonder pincode
Your Gift-cards zijn cadeautjes in en geheel nieuw jasje. Een Your Gift-card is een pasje dat net werkt als een pinpas, maar dan zonder pincode. Op een Your Gift-card staat een bepaald bedrag, dat je bij veel verschillende winkels kunt uitgeven. Ook bij Decorette. Zo weet je zeker dat je cadeau in de smaak zal vallen.Verschillende varianten
De varianten Home & Garden en Gifts & More zijn zonder problemen in te wisselen bij Decorette. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is je eigen cadeau uitkiezen. Zo krijg je altijd een leuk cadeau, maar kun je toch zelf kiezen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl