FANtv-nl-logo-mobile

Televisie in de badkamer

Niet lang geleden was het al erg luxe als er een radio in de badkamer stond. Tijdens het douchen kon je lekker meezingen met de muziek. Tegenwoordig kan het nog luxer.Een normale televisie kun je niet in de badkamer gebruiken, want daarvoor is het in die ruimte veel te vochtig. Met badkamertelevisie is dit echter geen probleem.Waterdicht
Niet alleen is de televisie waterdicht. Het scherm is tevens voorzien van een verwarmde glasplaat zodat je geen last van condens hebt. Twee waterdichte speakers maken de beleving compleet. Zelfs de afstandsbediening is geheel waterbestendig. Je kunt deze met natte handen bedienen en als je hem een keer in het water laat vallen is dat geen enkele probleem.


DVD
De speakers zijn eenvoudig aan de achterzijde van de televisie aan te sluiten, evenals bijvoorbeeld een DVD speler of Video.


Meer informatie
Op de website van de leverancier vind je alle informatie, veel foto's en inbouwvoorbeelden. Je kunt daar ook een afspraak maken om deze televisies eens "in het wild" te bewonderen.  Wist je trouwens dat je al vanaf 549 euro zo'n hippe tv kunt krijgen?

Vergelijkbare artikelen