FANtv-nl-logo-mobile

Direct 75 euro terug op je stroomrekening

Atoomstroom is normaal al één van de voordeligste aanbieders van stroom, en nu krijg je ook nog eens 75 euro retour. Een tijdelijke actie, dus aarzel niet!


Zo wordt je stroom namelijk wel heel erg voordelig. Ook zonder die 75 euro die je terug ontvangt behoort Atoomstroom tot de drie goedkoopste energieleveranciers van ons land (bron: De Consumentenbond), en het wordt nu alleen nog maar voordeliger. De 75 euro krijg je al retour bij een éénjarig contract, dus je zit nergens lang aan vast.Overstappen is makkelijk
Om over te stappen van je huidige energieaanbieder naar Atoomstroom hoef je nauwelijks iets te doen. Het enige dat je zelf hoeft te ondernemen is dat je je op de website van Atoomstroom aanmeldt. Atoomstroom regelt dan de overstap en zegt de overeenkomst met de oude leverancier op.


Wat bespaar je?
Op de website vind je alle informatie over Atoomstroom en de tarieven. Ook kun je er berekenen wat je ten opzichte van je huidige aanbieder bespaart.


Wees er snel bij
De actie waarbij je 75 euro retour krijgt loopt maar kort. Aarzel dus niet om je in te schrijven, en bespaar vele euro's op je stroom.

Vergelijkbare artikelen