FANtv-nl-logo-mobile

Gratis naar de Woonbeurs

Van 25 tot en met 30 september vind in de RAI voor de twintigste maal de Woonbeurs Amsterdam plaats. En jij kunt daar misschien gratis bij zijn want we geven vijf sets van twee kaarten weg (t.w.v. 30 euro). Geef je hier op, en misschien win je wel zo'n gratis set kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam 2012.

Iedereen kan deelnemen aan de verloting van deze toegangskaarten. Iedere deelnemer aan deze actie ontvangt tevens ons tweewekelijkse e-mail magazine boordevol informatie over wonen, klussen en tuinieren. Doe hier mee aan de verloting. Deze actie loopt tot 18 september.

Woonbeurs Amsterdam, bomvol primeurs
De Woonbeurs Amsterdam luidt al twintig jaarlang het nieuwe woonseizoen in. De Woonbeurs is dé plek waar de beste merken en fabrikanten hun nieuwe collecties tonen en waar woonliefhebbers deze als allereerste kunnen bewonderen. De beursvloer staat dan ook bomvol primeurs, en als bezoeker kun je de nieuwste trends bekijken.

woonbeurs-amsterdam

Inspiratiehuizen
Toonaangevende woonbladen als 101 Woonideeën, Ariadne at Home, Seasons, Home and Garden en Tuin & Co hebben inspiratiehuizen opgebouwd boordevol inspiratie voor jouw huis en tuin. 101 Woonideeën presenteert in het grote woonhuis de laatste woontrends en de verschillende woonstijlen en sferen uit het blad. van stoer-landelijk tot industrieel. Maar voordat je naar binnen gaat wandel je door de prachtig verlichte voortuin van Tuin & Co, waar je van heerlijk fruit kunt plukken van de snoepmuur en neer kunt ploffen op de buurtbank.

Nieuw dit jaar is het magnifieke, gezamenlijke droomhuis met tuin (totaal 365 m2!) van ariadne at Home, Seasons en Home and Garden. Alles in een inspirerende New England-stijl kenmerkend voor de Amerikaanse East Coast. In een sfeer van zorgeloos buitenwonen met sprankelend wit als de nieuwe ‘rode draad’.

 

woonbeurs


De beste meubelmerken
De mooiste meubelmerken van Nederland, al jaren gezichtsbepalend voor het woonlandschap in Nederland, presenteren zich in de Dutch Design
Special. Onder andere Gispen, Pastoe, Arco, Castelijn en Gelderland showen hun klassieker op de Dutch Design Airwalk. En vanwege het feestelijke jubileum van de Woonbeurs Amsterdam heeft ieder designmerk in deze zone een speciale aanbieding. Alleen geldig tijdens de Woonbeurs Amsterdam, speciaal voor beursbezoekers!

Persoonlijk advies
Voor persoonlijk advies kun je terecht op het adviesplein. Tien professionele interieurstylisten zitten daar klaar om antwoord te geven op al je vragen. Neem een plattegrond en foto’s van de huidige situatie mee en maak samen met de stylist een inspirerend nieuwe indeling. verder zijn ook de kleurexperts van Flexa op de Woonbeurs Amsterdam aanwezig voor een persoonlijk kleuradvies.

woonbeurs-architect

Naast stylisten kun je dit jaar op de Woonbeurs Amsterdam ook advies inwinnen bij architecten. Zij helpen je met de best passende aanpak voor verbouwingen. “Kan ik deze muur doorbreken?”, “Hoe betrek ik de keuken bij mijn woonkamer?“, Wat zijn de regels voor een uitbouw?”. Het is dé manier om gebruik te maken van de kennis en het werk van een architect.

En dit is nog maar een kleine greep uit wat er op de Woonbeurs Amsterdam 2012 allemaal te beleven is. Schrijf je dus snel in, en misschien ga jij wel gratis naar de grootste woonbeurs van Nederland.

Voor meer informatie over de Woonbeurs Amsterdam en voor het kopen van kaarten kun je terecht op www.woonbeurs.nl

Vergelijkbare artikelen