FANtv-nl-logo-mobile

Watervernevelaars tegen de droogte in huis

De goede isolatie van woningen in Nederland heeft een nadelig effect. Vaak is de lucht in huis daardoor te droog. Dit uit zich onder andere in droge handen, een droog gezicht en droge ogen.

watervernevelaar

Met een watervernevelaar kun je deze problemen oplossen. Watervernevelaars heb je in vele vormen en stijlen. In feite is een watervernevelaar niet veel anders dan hulpmiddelen die water in de lucht brengen. Dat doen ze in de vorm van nevel omdat dat makkelijk in de lucht wordt opgenomen. Nevel komt al vrij als je een kraan hard laat lopen, maar deze watervernevelaars pakken het wat slimmer aan.

Nevel maakt niet alleen de lucht minder droog, het gaat ook stof en stuifmeel in de lucht tegen. Deze vervuiling wordt namelijk aan de waterdeeltjes gebonden en valt zo neer. Bij het stofzuigen of schoonmaken worden ze dan verwijderd.

watervernevelaars

Watervernevelaars zijn vaak ook sfeervolle apparaatjes die meteen leuke decoratie voor in je huis zijn. Vaak hebben ze de vorm van een fontein. Je hebt ze van keramiek, van RVS, van leisteen en van vele materialen. Ook de stijlen lopen erg uiteen. Je hebt heel klassiek ogende watervernevelaars maar ook moderne varianten.

Kijk op de website Watervernevelaars voor alle informatie, modellen en prijzen.

Tags: isolatie